Skönhet

För dig som är nyfiken på skönhetsingrepp

Kanske har du själv funderat på något av de skönhetsingrepp som vi kommer lista i det här inlägget, eller så är du bara nyfiken på vad som går att göra på skönhetsklinik idag. Alla väljer att utföra behandlingar och ingrepp av helt olika och individuella anledningar, men gemensamt för alla är att de vill gå till en trygg och pålitlig klinik. Vi kan rekommendera Klinik Estetik i Stockholm, som alltid ser till den individuella kundens behov och önskemål. Här följer några behandlingar som de erbjuder på sin klinik:

  • IPL Stockholm – Hårborttagning med IPL är en av de mest eftertraktade estetiska behandlingarna just nu. Efter många års forskning är den senaste IPL-tekniken ännu mer effektiv än tidigare då den ger effektiva resultat med upp till 90% permanent hårborttagning. Det är en väldigt högteknologisk behandling som tränger djupt ner i huden för att eliminera även de allra djupaste håren som finns.
  • Kemisk peeling Stockholm – En ansiktsbehandling med kemisk peeling görs för att påskynda hudens egen cellförnyelse. Ju äldre vi blir desto sämre blir hudens förnyelse av celler, vilket leder till en grövre struktur. Men med hjälp av AHA- och PHA-syror exfolieras hudens översta lager som består av döda hudceller. Efter exfolieringen kommer hudens cellförnyelse att stumuleras och tack vare syrorna som används får huden ett yngre och slätare utseende då den även bidrar till ökad produktion av kollagen och hyaluronsyra samt förbättrar fuktbalansen i huden.
  • Fettreducering Stockholm – Det här är en behandling för dig som vill bli av med fettdepåer och celluliter som kan upplevas irriterande. Behandlingen stramar åt huden och det är den ultimata behandlingen för dig som inte vill ingå ett kirurgiskt ingrepp med kniv. Fettsugning går idag att göra med bland annat laser, LPG eller lipomassage. Gemensamt för Klinik estetiks behandlingar är att de är säkra, effektiva och med kort eller så gott som obefintlig konvalescens.
Kommentarer inaktiverade för För dig som är nyfiken på skönhetsingrepp