Hus och hem

Magasinera smart och rätt

Magasinering

Ibland har man behov av magasinering i Stockholm och gärna något som är av bra kvalitet och försäkrat. Då hör man av sig till olika bolag som tillhandahåller magasinering. Det finns vissa flyttbolag i Stockholm som erbjuder magasinering.
Magasinering innebär att dina saker packas ner i speciella trälådor som är utformade för långtidsförvaring. Lokalen har en jämn temperatur och en kontrollerad luftfuktighet genom god ventilation.
Självklart så ingår det att magasinet har godkända lås och brandvarnare.
Allt är försäkrat och bevakat av väktare.
Riktigt seriösa företag som erbjuder magasinering packar ner dina prylar åt dig för att både du och dom ser att det är helt.
Nya förpackningsmaterial och emballage utvecklas ständigt och man arbetar efter efter standarder. Dessa standarder är utsatta av IF företagsförsäkringar och heter Bohag 2010 och Kontor 2003.

Väljer man att packa sina saker själv så omfattas försäkringarna bara av skador på emballaget och val av lådor.
Man får kontrollera i dessa fallen om ens hemförsäkring täcker skador vid självpackning. Det är väldigt tråkigt att upptäcka att något blivit trasigt för att man varit slarvig. Så är det i alla fall bäst att någon professionell magasinerare gör detta.

Väljer man magasinering hos ett flyttbolag kan man enkelt kombinera detta vid flytt av bohag i Stockholm. Man kan då få offert på rubbet och få hjälp med nerpackning, flytt och magasinering.

Kommentarer inaktiverade för Magasinera smart och rätt